Rubrika "ze života" nabízí informace o proběhlých akcí v prostorách stacionáře i mimo něj. Ukazuje reálný život uživatelů služby i práci zaměstnanců charity. Kromě toho se zaměřuje na způsoby práce s uživateli, které se v praxi osvědčily.

Zhodnocení Tříkrálové sbírky 2013

Zhodnocení úspěchu výroční zprávy za rok 2013. Článek vydal Stříbrský zpravodaj č. 2, ročník 2015

Individuální plánování

Individuální plánování a jeho vývoj od platnosti zákona č. 108/2007 Sb., o sociálních službách.

Návštěva z Poslanecké sněmovny

Dne 15.2.2012 poctil poslanec Ing. Václav Votava návštěvou Domov pro seniory bl. Jana Pavla II ve Stříbře,  který se z důvodu zasedání Poslanecké sněmovny nemohl zúčastnit jeho slavnostního otevření, kam byl pozván jako čestný host. Ve Stříbře bydlí a má k němu kladný vztah. Návštěva byla zahájena besedou s obyvateli a zaměstnanci domova, kteří této možnosti náležitě využili. Po prohlídce zařízení paní ředitelka Ing. Teresa Kupcová poskytla informace o chodu a financování domova. Farní charita Stříbro děkuje za návštěvu, která je výrazem zájmu o dění ve společnosti.

Komunitní plánování ve Stříbře

Vedení Farní charity Stříbro se podílí na projektu plánování sociálních služeb ve městě Stříbře a jeho přilehlém okolí.

Senioři fandí Štybarovi, kreslí i zpívají

Stříbro – Stříbrský týdenní stacionář otevřel své dveře veřejnosti.

Celý článek naleznete zde

Výlet do Kladrub

Farní charita Stříbro se vydala na výlet.

Výtěžek poputuje seniorům a dětem

Farní charita Stříbro se zapojila do jedenáctého ročníku Tříkrálové sbírky pořádané Charitou ČR, aby podpořila seniory z Týdenního stacionáře ve Stříbře a děti ze sociálně slabých rodin.