Hlavní partnerské organizace

STÁT A OBEC

• Ministerstvo práce a sociálních věcí
  • Ministerstvo zdravotnictví ČR
  • Krajský úřad Plzeňského kraje
  • Městský úřad Stříbro
  • Obec Benešovice
  • Obec Erpužice
  • Obec Kostelec
  • Městský úřad ve Vohenstraussu
  • ESF – Operační program lidské zdroje a zaměstnanost

INSTITUCE A ORGANIZACE

Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR, Česká televize, Český rozhlas Plzeň, ČSOB, Diakonie Broumov, B+S Technik s.r.o., Diecézní charita Plzeň v čele s jejím ředitelem Ing. Jiřím Lodrem, DUMA-JM s.r.o., Ehrmann Stříbro, s.r.o., Ekodepon s.r.o., Charita ČR, Charitní ošetřovatelská a pečovatelská služba (Hana Součková). IreSoft, s.r.o., Fakultní nemocnice Plzeň, Kooperativa pojišťovna a.s., Městská charita Plzeň (Bc. Ludmila Kučerová), Městská nemocnice Plzeň, Privamed a.s, Městské kulturní středisko Stříbro,  MŠ v Palackého ulici, Mulačova nemocnice, s.r.o.,  Oblastní charita Ostrov v čele s jejím ředitelem Mgr. Tomášem Fexou, Odborné učiliště a Praktická škola v  SOUa ZŠ Planá, Restaurace Plzeňka Stříbro, Restaurace MPA Stříbro , Restaurace u Rumcajze Těchlovice, Stodská nemocnice, a.s., Stomatologická laboratoř – Sůva Michal, Tachovský deník, TETA drogerie – Dráždil Karel, Tiskárna Kňourek Planá, T.O.P. EKO, s.r.o., Vodárny a kanalizace Karlovy Vary, a.s., Vojenský a špitální řád sv. Lazara Jeruzalémského, VOŠ zdravotnická, managementu a veřejnoprávních studií s.r.o., VOŠ zdravotnická Dr. Ilony Mauritzové, s.r.o., Západočeská plynárenská, a.s., Zelená Hvězda, ZŠ v Mánesově ulici, ZŠ v Gagarinově ulici

DUCHOVNÍ DOPROVÁZENÍ

Otec biskup Mons. František Radovský, prezident DCHP Mons. Vladimír Born, stříbrský farář P. Jiří Hájek, touškovský farář P. Jiří Barhoň, ašský farář a další duchovní v plzeňské diecézi, Kaplan Maciej Goździk

SOUKROMÉ OSOBY

MUDr. Blažkovi (otec a syn) , MUDr. B. Cikán, starosta Dr. B. Červený, Otta Frühmann z Weidenu, manželé Glacovi, Miloš Kosán, Jiří Kupeček, redaktorka Centra zpravodajství Českého rozhlasu Plzeň Jana Kosová, MUDr. H. Krajčíková, senátor Miroslav Nenutil, supervizor Bc. Petr Neumann, Zdeněk Polanský, MUDr. H. Střeštíková, ředitelka městského kulturního střediska Martina Sihelská, Lenka Šimková, manželé Ticháčkovi, poslanec Ing. Václav Votavova, MUDr. M. Žďárský