Domov pro seniory sv. Jana Pavla II. funguje jako jediný domov pro seniory ve městě Stříbře a blízkém okolí, který zajišťuje provozně návaznost na službu domova s pečovatleskou službou.

Provoz domova v roceš 2012 plynule navázal na službu týdenního stacionáře. Domov pro seniory poskytuje pobytové sluřžby dle zákona o siociálních službách a disponuje kapacitou 15 lůžek. Služby jsou posyktovány na základě individuálních potřeb uživatelů. Služba zahrnuje nepřetržitou celodenní péči, dále stravu, ubytování, ošetřovatelskou péči na záíkladě doporučení lékaře, pečovatelské úkony dle potřeb a přání uživatelů, rehabilitační péči, aktivizaci fyzickou i psychickou, a zároveń základní sociální poradenství. uživatelé jsou zajištěni nejen po stránce biologické, ale také po stránce psychické, sociální a duchovní.

Uživatelé jsou ubytováni ve 2 třílůžkových ,3 dvoulůžkových a 3 jednolůžkových pokojích se společným bezbariérovým sociáolním zařízením. Dále mohou využívat společné prostory pro odpočinek a aktivní treávení volného času. K těmto účelům je v domově určena společenská místnost. veranda a zahradní altánek s posezením a grilem.